Poliüretan dış cephe Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri T0027

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Poliüretan dış cephe Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri Söve modelleri:

Bütün Poliüretan Pencere süslemeleri modelleri Kapı ve Pencere söveleri yağan yağmur suyu ve dışarıdan gelebilecek her türlü sıvı maddeden korumak ve binanın cephe tasarımına mimari estetik kazandıran kapıların ve Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri sövelerin iki kenarına dikey olarak uygulanan Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri veya kapının üst kenarında ise yatay olarak uygulanan yüzeyden öne doğru (dışa doğru), değişik malzemelerden yapılabilen doğal taş, alimünyum, mermer, metal, poliüretan, beton, fibrobeton, alikobalt, poliproplen, EPS Polistiren strafor, XPS Polistiren strafor olarak üretilebilen mimari yapı elemanlarına söve denmektedir.

Poliüretan dış cephe Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri sövesi modelleri Nedir :

Ev dekorasyonu çalışmalarında yaşam alanları baştan aşağı yeniden tasarlanırken pencere önlerinde de değişimler yapılıyor. Aslında pencere kasası, rengi, panjuru gibi alanlarda yapılan değişiklikler zamanla yerini daha komplike ve özel tasarımlara bırakmıştır. Şimdilerde iç mimarlık desteği alan ev sahipleri, Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri sövelerin bina dış cephesine bakan kısımlarına uygulanabileceği gibi istenirse estetik ve zengin görünüm açısından iç cephe sistemlerinde de uygulanabilir. Poliüretan Söve dış cephede iklim şartlarına dayanıklı her malzemeden yapılabilir. Söve tanımında da belirtildiği gibi, Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri ve kapı boşluklarını yağmur sularından bir nebze olsun korumanın yanında estetik görünüm amacıyla kullanılmaktadır.

Bütün Poliüretan Sövesi Modelleri Kapı ve pencereleri yağan yağmur suyu ve dışarıdan gelebilecek her türlü sıvı maddeden korumak ve binanın cephe tasarımına mimari estetik kazandıran kapıların ve pencerelerin iki kenarına dikey olarak uygulanan pencere veya kapının üst kenarında ise yatay olarak uygulanan yüzeyden öne doğru (dışa doğru), değişik malzemelerden yapılabilen doğal taş, alimünyum, mermer, metal, poliüretan, beton, fibrobeton, alikobalt, poliproplen, EPS Polistiren strafor, XPS Polistiren strafor olarak üretilebilen mimari yapı elemanlarına söve denmektedir.

Poliüretan yeni Pencere süslemeleri dekorasyon fikirleri söve Süsleme modelleri Özellikleri

Sağlığa Zararsız: Poliüretan yeni Pencere süslemeleri dekorasyon söveleri Süsleme modelleri sağlığa zararsızdır. Kansorejen madde içermez, her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Neme ve Suya Dayanıklı
Nem ve suya karşı oldukça dayanıklıdır. İç ve dış cephede rahatlıkla uzun süre kullanılabilir.
Poliüretan Pencere Süsleme ürünleri B2 yanmazlık sınıfındadır.- Alev Yürümez
Poliüretan Pencere Süsleme çeşitleri alev yürümez özelliğe sahiptir. Rahatlıkla iç ve dış cephede kullanılabilir.
Boyanabilir bir yüzeye sahiptir.Yalıtım özelliği vardır.
Hafif ve sağlam yapısı ile yapılara fazladan yük bindirmez.
Ürünlerimiz yapıştırma ve vidalama yapılarak kolay montaj edilebilir.

Söve pencere balkon gibi bölümlerde doğrama etraflarında kullandığımız süsleme elmanlarıdır. Fakat piyasada tüm süsleme elemanlarına da söve denilmektedir.

Pencereler yapılarda ısı kaybının en çok olduğu yerlerden biridir. Pencere merkezlerinde yapılan pencere sövesi uygulamaları ısı kayıplarını önlemede faydalı olurlar.

Poliüretan pencere söve modelleri T0012 

Poliüretan pencere söve çeşitleri T0011

 

Poliüretan Pencere söve modelleri uygulanan çalışmalar sonucunda değişik desen ve kalınlıktadır.
Mimari bir üstün manzara elde etmek amacı ile çok yüksek bütçeler harPencere süslemeleri dekorasyon fikirlerianıza ve tam dilediğiniz gibi olmayan uzun vadeli ve yorucu bir prosese girmenize lüzum kalmadan hem süratli hem basit bir program olan poliüretan pencere söve çeşitleri hem pratik hem de diğer söve malzemeleri seçenekleri arasında fiyat performansı olarak da en ideal malzemedir. İç cephe söve modelleri ile de iç mekanda iç duvar söveleri olarakta poliüretan kaplama çeşitleri çoktur.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”100″ element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1566461691052-280b9445-37dd-1″ taxonomies=”119″][/vc_column][/vc_row]