Yuvarlak Pencere söve modelleri T0014

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Poliüretan Yuvarlak Pencere Sövesi:

Bütün Poliüretan Yuvarlak Pencere Sövesi Modelleri Kapı ve Yuvarlak Pencereleri yağan yağmur suyu ve dışarıdan gelebilecek her türlü sıvı maddeden korumak ve binanın cephe tasarımına mimari estetik kazandıran kapıların ve Yuvarlak Pencerelerin iki kenarına dikey olarak uygulanan Yuvarlak Pencere veya kapının üst kenarında ise yatay olarak uygulanan yüzeyden öne doğru (dışa doğru), değişik malzemelerden yapılabilen doğal taş, alimünyum, mermer, metal, poliüretan, beton, fibrobeton, alikobalt, poliproplen, EPS Polistiren strafor, XPS Polistiren strafor olarak üretilebilen mimari yapı elemanlarına söve denmektedir.

Poliüretan yuvarlak pencere söve nedir :

Yuvarlak Pencerelerin bina dış cephesine bakan kısımlarına uygulanabileceği gibi istenirse estetik ve zengin görünüm açısından iç cephe sistemlerinde de uygulanabilir. Poliüretan Söve dış cephede iklim şartlarına dayanıklı her malzemeden yapılabilir. Söve tanımında da belirtildiği gibi, Yuvarlak Pencere ve kapı boşluklarını yağmur sularından bir nebze olsun korumanın yanında estetik görünüm amacıyla kullanılmaktadır.

Poliüretan yeni Yuvarlak Pencere söve Süsleme modelleri Özellikleri

Sağlığa Zararsız
Poliüretan yeni Yuvarlak Pencere söve Süsleme modelleri sağlığa zararsızdır. Kansorejen madde içermez, her alanda rahatlıkla kullanılabilir.
Neme ve Suya Dayanıklı
Nem ve suya karşı oldukça dayanıklıdır. İç ve dış cephede rahatlıkla uzun süre kullanılabilir.
Poliüretan Yuvarlak Pencere söve Süsleme ürünleri B2 yanmazlık sınıfındadır.- Alev Yürümez
Poliüretan Yuvarlak Pencere söve Süsleme çeşitleri alev yürümez özelliğe sahiptir. Rahatlıkla iç ve dış cephede kullanılabilir.
Boyanabilir bir yüzeye sahiptir.Yalıtım özelliği vardır.
Hafif ve sağlam yapısı ile yapılara fazladan yük bindirmez.
Ürünlerimiz yapıştırma ve vidalama yapılarak kolay montaj edilebilir.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”100″ element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1566371283245-7274e07a-eba2-3″ taxonomies=”119″][/vc_column][/vc_row]