Poliüretan pencere söve modelleri T0012

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dış cephe Poliüretan pencere söve modelleri

T0012 kodlu poliüretan pencere söve modelleri . Bu pencere model tasarımında kenarlarda poliüretan plaster sütunlar ve sütun başlıkları kullanıldı.

Üst tac olarak 1456 kodlu söve modelimizin üstün 9001 kodlu kilit taşı modeli koyularak zarif görnümülü bir pencere taç modeli oluşturduk.

Poliüretan denizlik olarak kulandığımz ürün kodu 1454 dür. Villa dış cephe tasarımları, otel dış cephe dekorasyon çalışmalarında kullanabileceğiniz pencere söve modellerine ait ürünlerin listesi altta listelenmiştir.

Aşağıdaki listelediğmiz ürünlerin üzerine tıklayarak ürünler ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sizlere 3d çalışmalarınızda tasarım hizmeti vermekteyiz projenizi bize göndererek pencere tasarımı veye dış cephenizin tamamına tasarım talebinde bulunabilirsiniz.

Diğer Pencere söve modellerimize bakmadan kesinlikle karar vermeyiniz.

Pencere söve fiyatları pencere tasarımında kullanılan ürünlerin toplamından oluşmaktadır.

Pencere modeliniz 200 cm den daha uzun ise fiyatlarda farklılık yaşanacaktır. Denizlik ve taç modeline ek 1 boya fazla ürün alma durumunda olacaksınız.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”100″ element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1566372047599-4c6d1e8b-277f-0″ taxonomies=”119″][/vc_column][/vc_row]